Isnin, Ogos 09, 2010

random

assalamualaikum....

huh...huh....aku menjelma kembali...skang ni cam busy cket ar...bukan busy cket...busy banyak...heee....so 2 yg malas nak update blog 2....nak tau fakta x?orang yang rajin update blog ni sebenarnye adelah golongan yg xde life....yela sebab real life dorang cam boring kan...so terpaksela hidup didunia maya je...(wahhh matikla sendiri malas update blog pas2 tuduh orang xde life).....heee sila jangan marah aku....ni akak aku yg cakap kat aku...so untuk tunjukkan aku ni cool,xyah la update blog lama sket....sesiape yg rindu aku 2,sila2 la kol aku ye...msg xkan dilayan...sekian...


k sebab sok lusa da nak ramadhan,aku,dengan bangga nye mengucapkan :
"SELAMAT MEMERIAHKAN BULAN RAMADHAN"

kepada semua muslin dan muslimat di setiap pelusuk dunia...heee...kat sini pon aura2 ramadhan da semakin terasa...malam ni kat masjid siap wat majlis iftar sebelum ramadhan n plus ade ceramah gak...tapi aku dapat msg 2 lambat...time aku da order makanan kat cafe baru dapat msg...iskkkk....kalu x,da blh jimat duet...g makan kat masjid je...adoiiyaaiiii...xpe2....

kelas aku kat cni 4 hari je....so officially nye aku cuti jumaat,sabtu n ahad...giler lepak kan?sila la jeles......dala 2 umah dekat je...tetiap mgu aku balik...yela kalu duk cni abes duet makan...baik balik umah...penjimatan berganda...skang tengah ekonomi gawat...so jangan membazir...sila la ikut tips aku....ala time2 ni la pon aku nak balik umah tetiap mgu...dari kecik da skola jauh...ni baru nak merasa balik tetiap mgu...memang heaven woooo...aku pon da xbasuh baju pakai tangan.....bawak balik umah je....heeeeeee.....

isyhhh blogger ni wat hal lak time aku tengah rajin nak update blog ni...saje je kan...ni yang nak marah nii...geram btol...

jap nak try publish lagi skali..

1 ulasan:

CaTe..MioW..miOw berkata...

cakap je la kalau ko mals nak taip pjg2...