Sabtu, Mei 08, 2010

panas nyerrr

cuti ni aku xkeje..aku duk umah saje goyang kaki...hoho....lagipon bapak aku xbagi..dye kate cuti jap je...so sape nak melawatb aku,silakan datang ke rumah aku...anda dialu2 kan..sila bawa buah tangan sekali.....tapi aku macam da boring lak duk umah...makan tido makan tido tapi badan xnaik gak...aku rase aku kene start amalkan diet tinggi carbo n fat laa..aku bace kat blog orang lain...dye amalkan makan whipped cream 4 cawan tetiap ari...aku tengok dye kurus lagi terok...macam aneroksia kot...tulang lutut tersembul kua...tulang macam ranting kayu jer aku tengok....pas2 dye cakap kepala diri dye macam lollipop...kepala besar tapi badan rangka.......isssyyhhh sebelum aku jadi macam 2,baik aku usaha tambah berat badan skang...harus ke aku malakan makan whipped cream 4 cawan setiap ari?adoiyai fenin kepala...lagipon memang ukur lilit kepala aku macam besar sket dari badan tapi tamau ar jadi macam lollipop....issyyhhh tamau...tamau...dalah...malas fikir..nanti aku kene insomnia lak...(eks ade kene mengena ke?)


weekend ari 2 sumer orang balik umah...so abang aku belanja makan...hoho..best...bestt...makanan sedapp...hehe..aku suka makan..aku suka makan banyak kali bukan makan berlambak tapi sekali jer...mak aku pon pelik aku banyak makan tapi kurus...nak kate aku aktif...hmmm tido jer ade laa...dulu rummate aku rajin main basketball...aku lak rajin jer temankan dorang...xmain pon...aku datang bawak newspaper n duk tepi court senyap2...bace sokabar...aku pon xtau samade aku takut peluh@takut penat....n yeah aku memang xreti main badminton...memang sumeorang rase badminton 2 senang n kacang je nak main tapi aku xreti...chess pon aku xreti main...family aku sume kutuk aku xpandai maen beskal...aku pandai la bawak beskal...cume aku malas je...n yeah aku xrase aku pelik..aku cume unique...aku suke sembunyikan kebolehan aku....haha...macam ye je....ntah.tapi aku memang xreti menyanyi n menari...coz kat sek aku dulu xde syllabus 2...poco2 n senam seni sume 2 xde kat sek aku dulu...so ble masuk matrik aku macam pelik...sebab benda 2 macam basic...sume orang tau buat....pas2 bile ade persembahan atas stage,mesti ade yang menjerit2 n tepuk maha kuat...aku macam janggal gak memula...dorang ni apekehal...ni bukan konsert...tapi laz2 aku lali...mungkin sepanjang proses tumbesaran dorang,dorang da biase lalui benda macam 2...tapi aku x....so sampai skang aku keras...xreti menari...rummate aku taun ni aku tengok sume badan liuk lentuk menari...eks anak muda zaman skang memang mencabar...kene blaja macam2 kemahiran...dala...baik aku blaja maen chess je...eh aku terer maen dam aji...nak lawan???
hoho...dala...layan gambar


akak n abang aku..aku xde adek pompuan...sape yang cakap ni adek aku,memang aku lempang sedas



ni kak aku n aku adek...hoho...tapi aku tau dye lagi pendek n muka budak2...but who cares....we were blessed with loving family n beautiful face...hukhuk


adek aku...dye rajin makan kacang panjang...sebab 2 panjang badan dye...xpercaya?sila ukur diameter badan dye...aku malas...ukur sendiri



variasi ukur lilit pinggang



tarraaaa...adek aku yang suka kentut





variasi ukur lilit pinggang n ketinggian....yang tinggi pangkat mendominasi segalanya...hohooo...

eh aku 7 beradek...ade 2 lagi xmasukk


pas beli makanna,kitorang g bazar karat...adek aku kate dinamakan bazar karat coz macam kat barat kan ade garage sale...so ble dimelayukan jadi bazar karat...ntah ye ntah x....ntah2 sebab barang kat sana sume karat2...aku tengok sume macam barang ccuri jerr...ntahh...tapi ade gak baju2 n kasut crocs...macam imitation punyer laaa.....


kak aku belanja ni...yey....3 keping rm10 tapi kitorang tawar dapat 4 keping rm10...tapi sebab banyak yang xcantik,kitorang beli 2 keping jer...huhuhu



da tampal...hasil penat lelah aku



meja 2 nampak senget cket...tapi aku xkesah...sebab mata aku berseni...aku mampu memandang secara 3d...tapi kalu korang kurang seni dari aku,sila abaikan......aku tampal kat dinding bilik...x ngadap kiblat...mak aku kater pic 2 macam orang hindu...tapi aku xkesah...aku sukee....sebab 2 kucing......eh dalah...panas sangat ni...badan aku berlengas...aku nak mandi....assalamualaikum

2 ulasan:

nEgligibLe idEntiTy berkata...

nt tampal tk org pulak ye...hehehehe

rara n jaja berkata...

yeahhh...aku tampal pic aku tau