Jumaat, Julai 24, 2009

insomnia kah?

bangun sumer orang...bangun......
hahaha sowie jangan marah aku kacau korang tido...kang xpepasal ade orang baling aku batu,kulit pisang,polisterin bekas mee hoon goreng basi pagi tadi,kon ais krim.......
yela....yela....bersurai...xyah bangun....g tido semula




aku xbley tido weyh.....
time2 banyak mase lapang ni la mata aku xmo tido...cube kalo sok 2 exam ke,quiz ke,harus kol 9 malam mata aku da meraung nak tido...siap kua air mata mengantuk poyo mintak tido lagi...kang aku derma kan je kornea mata aku ni kat tabung darah negara kang baru tau..(motif??apekah xde tempat lain nak derma kornea mata???)tapi nanti kang aku gak susah...xbley usha mamat mamat jambu lagi T_________________T.haha mane ade...aku menjaga pandangan dowh....mane ade usha usha mamat2 jambu ni....tengok pon malas....lgpon kat kolej aku 2 mane ade mamat jambu pon...maksud aku jambu air yg kulit licin gler yer...bukan jambu batu yg suda berulat...hohoho....
dala 2 ingat nak g kelas ke@nak g gig?gler dressing ngan suar skinny ke apetah yg bawah slim gler n atas besar gedobos....n baju kemeja petak2....n tie pendek n kechik nak mampus....sampaikan cikgu aku pon terikut style tie 2...aku syak dye berebut tie ngan anka dye pepagi sebelom g keje.....

MAKAN......hari ni aku xmakan nasi langsung u olssss...btol....xtipu....agaknyer sebab 2 ar aku xbley tido...katernyer ponperut melayu...kalu kat umah slalu nye aku makan nasi time malam je coz tgu mak aku balik masak lauk...nasi harus ar aku masak dulu...ntah nape ntah aku x masak lauk...masak je la tros...bley lunch kan(malas padahal).....alah lagipon orang kater makan masakan air tangan ibu kan berkat...ekekeke.....so slalu nye aku kan balik umah time cuti je...da kalu cuti pe kes aku nak bangun awal kan...so time lunch 2 slalu nye aku makan breakfast aku...alaaa bukan susah pon breakfast kan....haaa lgpon tadi mak aku xmasak...dye bawak balik nsai tomato n segala mak nenek kuih...so pas je makan kuih,aku macam da xnak makan nasi plak....memang lapar sesangat tapi malas nak makan tetengah malam......hmmmmm...nampak gaya hancur ar impian aku nak tambah 4kilo cuti ni...aku syak berat badan aku turun lagi ar...yela makanan kat cafe kan xsedap.....huhuhu takot kurus kering n jadi macam plywood berjalan plak nantii....

SHOPPING.......weekend mase 2 aku kua shopping ngan abang...n ade beli 1 pokok yang sangat unik...dye daun jer...xde bunga....tapi daun nye kaler merah n ijau striking....chumel..nanti ar sok aku jaja pic nyer dalam ni...xgler lagi aku nak kua umah g halaman tetengah malam bute semata mata nak snap pic pokok 2...kang xpepasal ayah aku ingat aku nak lari umah plak kan....x ke haru jadinyer.....ayah aku bukan bley...ni aku chat memalam pon slalu dye pantau...takot aku bukak website mengarot...protective ye ayah ku ni...kalu siang,ko nak chatting braope lama pon dye xkisah...cube kalu da masuk maghrib,nanti kang jap2 dye ade kat sebelah aku tengaokaku bukak website ape...alah aku bukan watpe pon...kalu x update blog,konfem aku bukak facebook...2 jela..... hhhaaaa yang bestnyer pokok 2 harga rm3 je....sronok....ingat nak beli pokok periuk kera yg bley gantung2 2 tapi kang nt xtau nak gantung katner...ahhh cancel ar....

3 ulasan:

sharamli berkata...

nak tgk p0k0k bunga tu..ehsilap..p0k0k daun

aljauhary berkata...

yer la.. mn gambar rumah baru??

aisha berkata...

waahhh!! pkok 2 bunyi cm bes je..bli katne?? nk la gak...

p/s: anda tipu! x jaja pn pic pkok 2!! (asal aku emo sgt psl pkok yg harge 3 hinggit ni..sengal la wakaka)