Ahad, Julai 19, 2009

pindah

da selamat balik jb...yahhuuu njoy la...bley lupekan sumer buku pelajaran...
ingatkan dapat njoy...tapppii...kene duk kemas umah n pindahkan barang...penat wooo...nak tercabut pinggang.so skang sangat sbuk...nakkua pon xsempat...yela sumer barabg kene angkut sendiri coz pindah nyer memang dekat sangat pon.dekat sesangat...thats why la x angkut pakai lori....tetiap hari bangun pagi da trus kene angkut barang...macam buruh da rasa...tangan da merah merah n kasar...sedih...huhu....ni pon ade banyak lagi x angkat...cuma yg besar2 je da angkat...nanti2 ar...malas lg...baik lepak depan tv tengok tom n jerry...lagi seronok..xpela cket cket lama lama jadi gunung everest kan...usaha tangga kejayaan...haaa so sesape nak datang umah aku,datang sebulan lagi ek...umah stil berselerak n serabut gler...


EXAM.....huhu exam mase 2 macam hampeh jer...ntah aku pon xtau pe yg aku jawab...fizik sanggggaaaattttt susah....xdapat jawab banyak...takut ar plak dapat pointer rendah....isyh kene usaha banyak ni...bukan berangan je banyak....n jangan makan buah berangan banyak gak...eh buah berangan sedap kan..slalu ade kat shopping complex...slalu pas sopping mesti beli buah berangan....ni pehal asik cakap pasal sopping je ni....hehehe.....

hmmm da berpeluh badan ni...yela online kat umah lama lagi ni...panas coz kipas tinggal 1 je...yg lain sume da kene cabut...n umah baru ni xde kaler pink langsung....langsung2 xde...jahat tollll....
kaler hijau,peach n oren...ceria......ok gak la 2...ade hijau kan...sebenarnyer ingatkan nak keje cuti 2 minggu ni...alang2 dapat gak duit dari dok tidor makan tidor makan je kan kat umah...tapi da sbuk pindah ni...cancel ar...lagipon nak study banyak lagi yang tetinggal...kene tekan kan fiizik ar....banyak minggu da x wat exercise fizik n rujukan...hmmm..... lagipon tinggal 5@6 bulan je pon da abes matrik...harusla struggle kuat cket kan...berbaloi la...lagipon masa da suntuk...xkan nak berfoya foya lagi kan..

2 ulasan:

sharamli berkata...

0k..jgn bef0ya

aljauhary berkata...

salam..
mn gambar rumah baru???