Khamis, Julai 23, 2009

ntah pape

penattttt....penat seyh....xsabar nak balik ostel...duk umah pon jadi pembantu umah...pe kes??
malas ar nak balik umah lagi macam ni...huhu....xperlu ar aku cter kan pe keje nyer...kalu wat dengan penuh kasih sayang xpe gak...ni wat dengan ati x ikhlas kan...2 ar...boring pon boring gak dok umah...asik memerap jer...nak kua pon aku xbse dengan area ni...nak suh abang@ayah bawak??hmmmm...haram jadah.....dorang pon pemalas.....alangkan cuti 2 minggu jer...kalu x,harus aku konfem daftarkan diri kat maner2 kelas memandu kat area ni...amik lesen memendu lori sampah trosss....senang citer....nanti xde ar aku tersangkot kat jalan jem....nak memandu pon smooothhhhh je...ye la kete sumer ke tepi...x sanggup nak jalan beriringan ngan aku....haha aku pedulik hape.....eh stop dreaming ar cendol...ntah larat ntah x je nak bawak lori sampah...bawak moto pon xlepas...ade ati....eh aku ni memang agak lembab sket dengan pemodenan and menatang liberalisasi ni...(ntah aku eja btol ke x ntah...bantai je ar)..aku fasih bawak beskal pon time umo darjah 3...umo brape erks time 2???ahh 9 taun...ni bawak tanpe pakai roda kecik kiri kanan beskal 2 eks...hhhoooreeyyy syabas kepada diri sendiri......korang,korang n korang sumer ade terer macam aku ker???x kan???haaa tau pon nak tabik hormat kat aku....n sampai skang aku stil fobia dengar buyik mesin basuh yg tengah spinning 2....kalu dulu time tahap fobia aku rerok terlampau,harus aku lari cepat2 pas masukkan kain dalam mesin...macam la mesin 2 nak spin kan aku gak...kalu x pon aku suh kak aku wat kan...dasat kan...n aku takut gak dengan dvd player 2...aku takot dengar dye spin 2...mane la tau tetibe dye terpelanting kua n penggal kepala aku tros kan....gler punyer fobia ar aku ni kan..memang manusia zaman batu pun....harus hidup sezaman dengan manusia yg pakai cuck sanggul tulang ayam 2...n pegang alat pemukul macam alat pemukul telur nenek nenek zaman dulu kala 2 kan.....alah alat pemukul telur yang macam spring toinggg toinggg 2....ha da tau?
n aku skang macam da jadi tulang 28 kerat da tau....asik la kene angkut perabot bagai...ahhhh enaf laaa dengan cter pindah umah..aku pon da boring.....dulu dulu kan time dok bukit saujana,aku slalu rase xseronok...umah sempit la...banyak lipas la....tapi bler da pindah umah besar cket...besar cket je laaa(bley la aku berlari dari utara ke selatan umah sampai nset terjatuh terkaluar dari kocek suar coz lari kencang sangat)....rase boring plak...time tinggal bukit saujana dulu anytime je bley kua...sekangkang kera je kot dengan pusat bandar...meronggeng sensorang pon bley...skang nak kua sendiri pon alu xretii...sedih syahdu pada diri sendiri.... bohhhsannn nyer life.....gugugu wat gaya muka anjing bulldog cket....


ANAK????wehhhh jangan fikir lain weyh...bukan aku nak beranak@beranak pinak pon x.....
camni haaa citer nyer...anak lelaki mak aku yg kedua@abang aku ar senang citer kan da kahwin...so wife dye a.k.a akak ipar aku da pegnant....hohoho...jadilah aku mak sedara to be yg vogue da vassss........harus dye panggil aku sis cendol....sis okieyyyy coz aku muda boliau lagii...n of coz la dye akan mewarisi kejelitaan aku kan...but kalu hodoh bukan salah aku...salahkan abang aku n keturunan nyer...aku xde kene mengena....ahhh dala...malas mau mengarot di malam2 buta ni...padahal baru pas gaduh dengan kak aku...2 yg entry merepek meraban...puas ati gak dapat sakit kan ati dye...muahahahah......

5 ulasan:

hanez berkata...

haha...
dh nk jd mkck rpenye kwn ak ni...
bleh la pnggil mkck KB...
hua3...

sharamli berkata...

ala..igtkn nk dpt baby

Nadiah Mohd Noor berkata...

Hahaha.. akher-nya sampai gak hajat ko nak jadi mak chek ek. Selame neh harap pangai je da mengalahkan mak chek, hamek ko kali neh dapat sunggoh jadi mak chek. Siyesli mak chek sejati ah, tak dapat disangkal, mak chek with attitude. HAhaha.. err, ini dikira kritik-kutokan yg membina kah??

rara n jaja berkata...

to nadiah:
adekah aku macham mak chek???isyhhh 2 statement yg sangat mengarut...i don like u know(sila bace dengan gaya mak nyah yg menggedik)

to sharamli:
erks???i muda belia lagi tau....stilll kanak kanak ribena riang ria

to hanez:
panggil ar sis kb ker....sedap gak dengar...aku muda lagi tau

aljauhary berkata...

Hahaha padan muka...
Aljauhary telah berjaya menjadikan jaja tua pada usia muda..
tunggu la nanti..