Khamis, April 16, 2009

apekah????

skang adalah sangat sbuk....
nak bukak blog pun macam xde masa...
tapii harusslah bukak gak kan.
rasa macam x lengkap plak kalu x g jenguk blog..
eceh da macam blogger tegar plak.
padahal baru involve jap je pun..
actually blog ni aku wat dengan kawan aku lagi sorang... miss zira..
buttttt......dye telah menghanginkan aku...
dye yang bersungguh suh aku wat blog tapi laz2 dye wat entry 1 je.
hangin x?
huhu sabarkan je la...
time 2 pun sebenau nyer blog ni nak jd tmpat ktorang ngumpat tapi xbaik...
xnak wat dosa...hehe dan dan 2 cakap xnak wat dosa.
tapi kat cni pun xley ngumpat banyak2 coz kawan2 aku da tau ar blog ni...
2 3 hari lepas g shopping.bukan beli barang best2 pun...
beli barang dapur je..malas nak ikut tapi macam da lama plak x kua kan..
susah la nak shopping sambil amik gmbar..
kalu ada 'encik' 2 senanglah cket.
bley aku buli dye suh amik pic aku sepanjang masa.
huhuhu benci tau mcm ni...
yg kak aku 2 plak bukan nyer bley guna...
aku suh amik pic muka aku bley plak dyer snap pic bawang putih...
aperkah muka aku sama tarf dengan muka bawang@sangat huduh spt bawang?
tidakkkkkkkk....itu adalah satu statement yg sangat menipu...



tengok ar dye snap huduss btoll
eceh dan dan 2 xnak ngaku aku yg hudus sbenarnyer
ni lah akak yg kejam


huh baik aku snap pic aku sndiri...
lalalalala~ cantik kan...ah lantak la xde orang ak puji aku baik aku puji diri sendiri...

cubaan untk amik pic sendiri
alamak mata pelik sngat plak..
amik lg lah...

ok cket kot
mau balik sudah...
cuaca hari 2 sangatlah sepoi2 bahasa...

ye encik2 sume...

cuace di jb 2 3 hari ni sangatlah xteratur...
jap panas terik n pas2 hujan yg sangatlah lebat..
ala ala nak banjir pun ada gak..
2 yang xtahan nyer 2..
dala dekat2 dengan pump stsyn ni ada kwsn pmbinaan n highway..
ramai lah mat2 indon,bangla n orang international yang sewaktu dengan nye...
kalu time hujan 2 sangat seksa coz dala kasut dorang kotor berselut bagai n dengan basah kene ujan nye....bley plak dorang selmber badak masuk kedai mesra 2...
isyhhhhh sabar kan jela aku..
memang kotor berselut lah lantai kedai 2 jd macam tmpat kerbau berendam bersama konco knconyer......

n yg haru nyer aku lah kene pegang mop sepanjang masa..
da macam bibik @wanita2 endon da aku rasa...
malu woooo....muka kene tebal 14 inci...kaki kene tahan diri lama n muka haruslah ayu n mulut kene lebar macam aku...baru senyuman nampak ikhlas biar hati busuk dok ngumpat orang pun...boley x mamat kat tempat aku keje 2 panggil aku joker coz mulut aku lebar macam joker...
bangang x?harus aku hentak sedas dua baru dye insaf kot...
mulut aku x lebar tau cuma extra luas je..
hehehe..
ape aku ngarut plak memalam niii.dala baik aku tido.



cendol yg sedang mengular pura2 g tandas tp mau snap pic sendiri...
lalalalalala~senang hati......

3 ulasan:

merpatiputih berkata...

ni kt gaint mane ni??
cm pnh tgk je....
giant shah alam ke??
byk shopping...
ko duk umh sewa ke???

rara n jaja berkata...

hehe...
adelaaaa
sbuk jerr.....

aljauhary berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.