Jumaat, April 17, 2009

miss sakura

baru lepas chat dengan kawan ku yg di perantaun...
miss sakura aka timohs rongaks...
dye bakal doc gg kot kalu x silap aku...miss sakura

study kat mesir..
wallaweyh seronk nyer ko dapat shopping sakan kat sna smbil2 melawat piramid bagai*sigh*
gugugu cmburu niii...
wahhh nak g tngok piramids gak
huhu dan dan 2..
2 la blaja malas..
asik lepak n berfoya foya jerk...
erks salahku kah kalu dapat result rendah?
yela yela aku tau memang salah aku....(sambil wat muka insaf)
dala dala malas nak membebel panjang2...
timohs ni dulu exhostel mate aku...
jiran aku je coz dok sebelah bilik jer....
so asiklah dye datang tiap2 hari bilik aku...
xpun aku datang bilik dye....
alah fomfuan biase ar bergossip sakan...
a ah bgus ar 2 kan wat dosa banyak2...
tapi ktorg bukan gossip je...
ada gak study grup tau(ayt bangga xbley blah)...
so skang dye da ada kat bumi lain....
so aku wish hope ko still igt aku as a cendol n struggle study tau..
chaiyyokk....

2 ulasan:

merpatiputih berkata...

hajar....
terharu nyer ko tulis cmtu....
suke2
ni nk syg ko lebih ni.....
any keep update ye..
aku jd follower ko...

rara n jaja berkata...

hehe...
amboi time2 ni baru nak sayang aku