Sabtu, April 18, 2009

for al-jauhary

yeah coz abg ku minx nak tgk pic mak ayh yang latest so aku jaja la pic nye kat cni...
act ni time kitorang anto kak aku kat MIAT.
minah ni byk songeh cket..
asik la tuko uni.mla2 uitm,utm n skang miat plak.
grad nye x gak..
wat perabis duit je....
huhu mati aku kalu dye bc entry ni...

pic ni da lama pun aku simpan...
dari bulan 2 lg tapi coz ti,e 2 tengah sbuk nak exam..
so x sempat la nak upload sumer kan..
skang baru ada ms cket(eceh padahal malas time 2 cakap je la)

mula2 harusla ada pic aku bergaya bagai kan...
ms mula2 sampai sana 2 mcm orang jakun gak ar nak bergambar bagai..
orang pun tgk plik je....



ni kat depan bengkel nye

ni sume stok light plane yg da lama
gler hapak ar seat 2...
tahankan jer la

abaikan skaf ku yg over ke depan 2 ye



ni pic yg ayah mula2 poyo xnak amik gmbar...
laz2 dye laks yg excitd


k ni latest pic td time dorang bersiap nak g kebun


ni pic ayah terbaik yg bley amik td...
panas wooo malas nak snap byk2


k puas ati?
nt la ktorang g holiday mgu depan aja jaja lg eks pic nyer......

5 ulasan:

sharamli berkata...

p0sing sakan dy erk

rara n jaja berkata...

hehe sekali sekala

aljauhary berkata...

terima kasih hantar gambar...
sikitnya gambar..
henpon canggih2 buat pekasam jer ker???
ambik la gambar banyak2...

rara n jaja berkata...

memang da amik pic byk pun tapi sume pic aja...
hehe...sanggup ke nak tgk sume?

aljauhary berkata...

kalau semua pic kamu baik xpayah..
buat rosak scrin dan retina mata jer..
silap2 kena pakai spek pas ni...